mandag den 17. september 2007

Jeg har oprettet en ny blog: http:kunstbehov.blogspot.com

Da jeg bruger http://paperbowls.blogspot.com/ til at vise mine papirskåle i hovedsagelig, så har jeg oprettet http://kunstbehov.blogspot.com/ som skal fortælle om kunstnere, jeg er inspireret af, som jeg synes er spændende, dygtige og seriøse og jeg vil også fortælle om udstillinger, jeg har set, udstillinger der er igang og udstillinger der er på vej. Denne blog skulle gerne være dynamisk og dialogvenlig, så tjek bare ind og kig med og kommenter endelig gerne. Af oprethavsmæssige grunde vil der ikke være så mange billeder fremme på bloggen, men klik ind på de links jeg har fundet frem, så kommer du godt rundt om billedsiden også.

Tilføjelse: Jeg har kun http://paperbowls.blogspot.com tilknyttet Blogbot og da det åbenbart kun er den ene blog som får opdateret indlæg på Blogbot, så har jeg valgt at bruge paperbowls både til mine egne ting og andres, men kunstbehov har jeg stadig og den vil foreløbig kun indeholde indlæg om andres kunst og links til udstillinger m.m.

2 kommentarer:

Benny sagde ...

Hold da op nogle fine ting du laver. Du må da godt lige skrive en linie i min gæstebog eller andet steds, hvis du udstiller på Sjælland.
I påsken var min kone og jeg på kunsttrip i Silkeborg. Det var godt nok en oplevelse.
Jeg kan rigtig godt lide din nye side Kunstbehov. Så jeg vender tilbage.
Mvh Benny

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Åh, undskyld jeg har glemt at ønske dig velkommen her på bloggen - og tak for dine kommentarer. dejligt at få kommentarer som ikke er fra ens familie/venner - ja Benny, du var den føste fremmede som kommenterede på min blog. Jeg kigger ind imellem hos dig på bloggen og som du kan læse kommer jeg tit med kommentarer om dine madindlæg, mums de ser gode ud. Jeg er lidt ny her i bloglandet og skal derfor føst lære takt og tone, men du er hermed budt hjrteligt velkommen

Venlige tanker fra randers, Anita.