søndag den 11. november 2007

Nye Papirskåle...


Her har jeg billedbehandlet på en måde så det softnener lyset noget....husker tilbage i 70érne tror jeg...der var det meget moderne at softtone portrætter...så var alle urenheder osv. skjult....og der var en vis glorie over den portrætterede.......
Papirskålen gløder lidt i lyset..det er det lys, der var den eftermiddag jeg tog billedet...det fremhæver den dybe røde farve....Skålen har en diameter på 20 cm. og en højde på 30 cm.


Her ses en papirskål i en farve mere over i det blålilla....knap så kraftig i farven.....her bruger jeg lyset til at fremhæve det gennemskinnelige i papirets kanter.....Skålen er i str. 20 cm. i diameter og 15 cm. høj.

3 kommentarer:

Benny sagde ...

Sikke farver! Sikke flotte billeder!
Hvornår laver du en større udstilling?

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Tak Benny!

Jeg havde planer om en større udstilling i Randers på Helligåndshuset...en rigtig gammel bygning...meget gammel...og den har været ved at blive restaureret...jeg havde bestilt en uges tid i starten af december....men restaureringen tog tid og jeg har afmeldt udstillingen.....men pået senere tidpunkt...jeg ved ikke hvornår...

Lørdag d. 8 dec vil jeg deltage i et kunsthåndværkermarked i Århus på Koch´s skole....andet har jeg ikke planer om i øjeblikket.

Venlige tanker fra Anita

Benny sagde ...

Nå, men jeg må jo bare holde mig orienteret...