lørdag den 21. juni 2008

Fuglslev...Ebeltoft

Denne lørdag stod jeg op 6.30 og er på vej for at besøge min mor og Rudolf i deres sommerhus....her opholder de sig temmelig meget og særligt i den gode del af året, vejrmæssigt. Tager lige lidt rundstykker med på vejen og glæder mig til en dag i godt selskab, hvor min søster Lotte og hendes mand René også kommer på besøg.

Her ses sommerhuset fra brændestakkene...

ind imellem en to-tre byger var der skønt vejr...her forberedes frokosten...

...der er en dejlig velplejet have..anlagt som højbed med masser af jordbær, krydderurter, spinat, løg, jordskokker m.m.

...der er brugt tagplader i kanten af højbedet...

..så er der klar til en dejlig frokost bestående af lammekølle, nye kartofler, salat, friskplukket og smørdampet spinat...og lidt øl og vin til.

Her er jeg med min mor...

Min svoger René og min søster Lotte....
Rudolf...min mors mand er godt igang med en diskussion...
gåtur til Fuglslev, hvor vi så kirken og fattighuset...
Rudolf hjælper nogle naboer med at fælde træer og her ses resultaterne....
...snakken går...

7 kommentarer:

Helle K. sagde ...

Jeg ønsker dig en rigtig god tur og en dejlig lørdag.

Helle Koed sagde ...

Hej Anita
Selv tak for linket ;) Hvor er det et flot billede af en dejlig hund, som man kun ville ønske vi vidste hvad tænkte... :) Jeg synes Caspars billeder er meget ophøjede, så giver dig helt ret... Men tror også det er derfor noget rører i én. Måske de enda virker en smule provokerende på os?! – på os hvor janteloven sidder dybt?! Hmmm... ;)

Rigtig god tur i sommerhuset, det lyder SUPER hyggeligt!:)

Kim sagde ...

Det ser godt nok skønt ud, en anden ting jeg savner...

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Helle K.: tak skal du have....det blev en hyggelig dag.

Hej Helle Koed: tak for kommentaren og de søde ord om hunden....jeg er ikke helt med på hvad du mener.....men jeg synes ikke at hans billeder virker provokerende på mig, men det jeg mener med ophøjede er at de på mig virker lidt patetiske, lidt for højtidelige i deres skildring af naturen og menneskets forhold til den, men det er selvfølgelig præget af romantikkens syn på naturen.....men det virker lidt for sort/hvid, simpelthen for højstemt efter min mening.....ikke fordi der er noget i vejen med at skildre det åndelige i naturen men på mig virker det altså bare lige en anelse for romantisk.....men som sagt kan jeg godt lide hans billeder og fokus på uendeligheden, men det er nok den tunge symbolik jeg lægger mærke til.....jeg er ikke helt med på hvad du mener med Janteloven ?

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Kim!

tak skal du have....håber I får en rigtig god ferie i Danmark...jeg tror, hvis jeg var Spring....at jeg ville være edderspændt på at se dit land.....og glæde mig til at komme udenfor Kina....det er sundt at opleve en anden kultur.....og det må være spændende at I skal mødes med din familie sammen.....

Benny sagde ...

Jamen sikken vi dog har hygget med vores familier i denne weekend.
Det er jo herligt!
God Sankt Hans aften!
:o)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Benny!

tak skal du have og i lige måde....