søndag den 1. juni 2008

her er lidt selvportrætter fra i dag...


Lidt eksperimenter med selvportræt og spejle...


Jeg synes det er spændende at se, hvordan folk bag de forskellige blogs ser ud..så derfor også lige et par billeder fra i morges før og efter morgenhåret er klaret...

Hermed er bolden givet videre...selvportrættagning...føl dig fri til at deltage...

9 kommentarer:

Lotte Klemens Thomhave sagde ...

Hej Anita,

Det minder mig om en tid, hvor jeg også havde hang til selvportrættering, og nu er det ligesom om det er den tid igen. :-)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Lotte!

ja det kan jo komme over enhver sjæl at få brug for at se sig selv udefra....og her er det at spejle er så gode redskaber, hvis man skal have et godt resultat og hænge fast på billedet.....spøg til side...skal jeg forstå det sådan at du tager udfordringen op ?

billedmager sagde ...

Det er en sjov ide det med spejle. Det fasinerer også mig og jeg gør det måske en dag på min blok. Vi har fået sat et par spejle op i vores gæstetoilet.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Anita!

ja det er lidt sjovt, når spejlene spejler hinanden...så er det lidt spændende at se hvad der kan ske...og så skal jeg da også sige at jeg godt kan synes det er en lidt følelsesmæssig proces, det at tage billeder af sig selv....ofte er man nok lidt kritisk og synes aldrig helt de er gode, eller man synes man ser forkert ud...men man kan jo prøve sig lidt frem og så nøjes med at tage de bedste og lægge på bloggen....jeg er lidt inspireret af nogle flickrsider, jeg er stødt på, hvor der er nogen, der har et projekt med 1 billede om dagen....nogen har taget billeder af et bestemt træ hver dag året rundt andre har taget billeder af sig selv hver dag..og det er rigtig sjovt at kigge på og skægt at se hvor forskellige udtryk man har i det ydre selvom man stort set ser ens ud....tak for kommentaren...

klit sagde ...

Uha, det vil jeg da lige tænke over, Anita. Jeg tænker samtidg over en fotokonkurrence med Selvportræt som tema. Jeg elsker at fotografere andre mennesker, men er nok lidt mere blufærdig, når det er mig selv. Behøver jeg at bruge spejle? Hvad med stativ og selvudløser?
PS Pragtfuld kunst, du laver!!

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Klit!

Tusind tak for dine fine ord om mine ting....det lyder som om du muligvis kunne synes det var sjovt, men kender godt det med blufærdigheden og det er fint nok....det er nogen gange nemmere at tage billeder af andre end sig selv.....og skulle du finde på det er det frit for hvordan resultatet er opnået....spejle eller stativ og selvudlæser er ligefedt....men du er selvfølgelig ikke helt anonym for mig, da du jo har et pænt selvportræt i dit iconbillede på din blog.....det gør også at man lige får et ansigt at sætte på...ofte når der ikke er noget, så digter man selv et billede frem.....

klit sagde ...

OK, du har givet mig mod til at prøve :)

billedmager sagde ...

Hej Anita
Jeg må bryde sammen og tilstå at jeg har ladet mig inspireret af dine spejlinger på min blog. Jeg stod og så at det så sjovt med vores spejle. Du er velkommen til en kigger hos mig!
Reflekterende hilsen,
Anita

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Anita!

det glæder mig at det har kunnet inspirere..iler straks over og kigger..