tirsdag den 1. juli 2008

geddefiskefrikadeller....


...aftensmaden søndag aften bestod af hjemmelavede fiskefrikadeller lavet af en ca. 2 kg´s gedde fanget i Gudenåen....den blev lavet af hakket fiskekød, der blev blandet med æg, smør og en anelse mel....friske skrabede kartofler.......friske gulerødder.....salat af blomkål og revet æble...remoulade til samt lidt oregano......

...der var til næste dag også...lidt til Birka...og det var smagfuldt...

8 kommentarer:

Alphafeen sagde ...

ejjjjjj dit mad ser altid super indbydende ud (og tilmed meget sundt!!)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

tak Alphafeen!

ja jeg har efterhånden slået mig lidt på madindlæg efter inspiration fra en flickr-ven......hun er vegetar men det er jeg ikke, så der vil også komme kød på mine madindlæg.....men billedmæssigt set, så er det grøntsagerne med alle deres farver, der gør sig bedst, synes jeg.....prøver så vidt muligt også at anrette det lidt pænt for billedets skyld og egentlig også min egen....kan også godt lide,hvis maden er arrangeret indbydende...tak for kommentaren og spændende at følge med i alle dine fødselsforberedelser med badekar og alt.....

venlige tanker Anita

Jan sagde ...

.....jeg tager på, bare af at se dine mad-billeder...suk. Det er bare god mad, det der.

mvh
Jan

...som også (igen-igen) synes, at hundebade-billederne er kanon....

PS: Har set du har "fundet" Steen Brølling. En herlig fugle-fyr, der er vidt og kendt i alle fuglekredse. Prøv også at checke denne side: http://www.gravøl.dk/

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Jan !

tusind tak for kommentaren.....ja naturen begynder at fylde meget på min blog og det er også fint....nogen gange har jeg så meget fordi jeg får taget mig en masse billeder.....men jeg har svært ved at lave indlæg uden billeder, det kan jeg mærke...så det kunne jeg måske øve mig lidt i.....ja jeg stødte på Steen Brøllings blog via et kik i "Slagt-en-hellig-ko" bloggen og syntes den var ret interessant.....og han er meget fugleinteresseret og det er da bare inspirerende....og øl-interesseret..nåede også lige at kigge i den du nævner og en øl-blog er sandelig også efter min smag...her kan jeg sandsynligvis få en masse gode idéer og så er der netop anmeldelser, det er fedt....
ja lige for tiden kommer Birka meget ud at bade...som nævnt er jeg begyndt at løbe lidt og har løbet to gange, men idag tog jeg cyklen...så kommer jeg lidt hurtigere omkring og så når vi hurtigt Gudenåen og netop her til aften havde jeg en totimers tur medbringende kikkert og kamera....så lidt rørspurve, løvsanger, en rovfugle jeg ikke er sikker på, en fiskehejre på en mark der stod og jagede og fik sig nogle frøer, så jeg i kikkerten....en ræv, der slikkede sol på køernes mark men luskede af efter at have stirret på mig et stykke tid....en mark med ca. 40 viber og et par duer og solsorte....og så nød Birka og jeg solen og det smukke syn af åkander, spejlblank vand og solskin en masse...

Benny sagde ...

Øjjjjj manner... det lyder godt... men altså som hundemad! For pokker da Anita!

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Benny!

jeg skulle lige tænke mig om med hvad meningne var med din kommmentar....går ud fra at du godt kan lide fiskefrikadeller men synes det er spild at give lækre fiskefrikadeller til hunden....Benny, den skal også smage det lækre...og den var yderst tilfreds......ja som du nok har lagt mærke til så sniger madindlæggetne sig ind på min blog efter inpiraton både fra din "Menu" og en flickr-ven fra Arizona......så tak for den gode inspiration...

billedmager sagde ...

Selvfølgelig kan man bruge ferskvandsfisk til fiskefars. Det lyder specielt men også lækkert.

Helle K. sagde ...

Uhm det ser lækkert ud - jeg elsker fiskefrikadeller, men kun hjemmelavede :)