lørdag den 4. oktober 2008

Til fernisering i Struer...Kunstforeningen Limfjorden censurerede efterårsudstilling 2008...


Orla har fået 3 af sine vævede kurve med på en censureret udstillling....Kunstforeningen Limfjordens censurerede efterårsudstilling, der finder sted på Gimsinghoved i Struer.
Orlas ting have fået en god placering i et lokale lige der hvor udstillingen starter...og fint placeret sammen med to flotte malerier af Karen Sennefelder..malerierne kalder hun "Up Stairs" og " Vi er ude med river og potter".

Vi var til fernisering idag og det var ret hyggeligt.....Birka var med og fik en gåtur i området inden vi gik ind og der skulle snuses ved næsten enhver af områdets lygtepæle m.m. det er vigtig og nyttig information for en lille hundebasse.....så fik den sig en lur i bilen mens vi lyttede til små historier af kunstneren Paul Cederdorffs erfaring med Limfjordens censurerede udstilling og hvad det fik af betydning for ham som kunstner....hyggelig fyr og god til at fortælle...

3 kommentarer:

Jan sagde ...

Stort tillykke til Orla. De er rigtig flotte.

Du nævnte på et tidspunkt at du (eller Orla ?) måtte lave noget side/blog-væsen for/til Orla....Er det gået hen over mit hoved, at der er lavet en ? Eller ???

(...og ja - jeg ved godt at tid er en mangelvare...)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

ja du har ret tid er en manglevare...Orlas venter stadig på at blive lavet...tak for dine pæne ord fra orla, det blev han rigtig glad for at høre.....men det kommer nok....for jeg synes også det kunne være fedt med en blog eller et eller andet site med hans kurve...

Lotte Klemens Thomhave sagde ...

Saftsusme godt gået Orla at komme på en censureret udstilling. Dine kurve gør malerierne flottere :-)