søndag den 22. februar 2009

besøg i Viborg...


I dag besøgte jeg Viborg.....godt nok for at se en udstilling på Skovgaardmuseet......men en mindre gåtur i byen med Birka var der tid til.....selvom der var koldt og lidt blæsende var det hyggeligt at gå rundt i byen...her er et billede fra Latinerhaven.....eller mere præcist et stynet træ, en lygtepæl set mod træer i baggrunden......haven kom ikke med, men det var der jeg stod, ikke ret langt fra Viborg Domkirke......og billedet har lige fået en eller to behandlinger i Image Zone...

3 kommentarer:

Evi sagde ...

Sikke dog et spændende billede du har her Anita. Jeg kan godt lide den store grove form af det stynede træ i forgrunden og så det fine nærmest kniplingsagtige mønster i træet i baggrunden og så lygtepælen, som sætter prikken over iet. Det er supergodt og meget kunstnerisk. Jeg kunne godt tænke mig at se det i stor forstørrelse.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Evi !
tusind tak for dine smukke ord....ja nogle gange så kan det være fristende at prøve at bearbejde billederne lidt...jeg har det dog sådan at det ikke skal gøres for tit, så bliver det en dum vane at bearbejde for at gøre billederne mere interessante og det bliver de ikke altid alligevel.....jeg ved ikke om du har haft klikket på billedet for så kan det ses større og detaljerne bedre....tak for besøget herinde....kikker jævnligt hos dig.....og nyder dine fuglebilleder..

Evi sagde ...

Nej jeg havde ikke klikket, men det har jeg så nu og det er præcist så fint at se som stort, som jeg kunne ønske.
Du burde lave en poster af det. Det ville gøre sig rigtig godt, hvis du en dag tog det med på en af dine udstillinger med dine andre kunstkreationer.