onsdag den 25. februar 2009

Billedekavalkade....


Randers set fra diget nær Fladbro....

ænder på tur op ad Gudenåen...

tørret plante på engen ved Hornbæk....

plante på engen mod himlen...

som ovenfor med lidt bearbejdning i ImageZone....

3 kommentarer:

Berliner brosten sagde ...

åååh, det er da i hvert fald en kavalkade. Skønne billeder! Og et lille sus hjemve her, dvs. det er ikke rigtig hjemve - mit hjem er helt klart her dvs. "home is where the heart is". Det kan nok nærmere beskrives som længsel. Men endnu engang - dejlige billeder! Du bor et skønt sted ;-)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Gitte ! ja det er nemlig rigtig ...man kan godt have en længsel efter noget kendt og noget som man har været en del af, for der sidder jo en del inden i én selv et eller andet sted...men uden at man så derved har hjemvé mod noget som jo ikke er ens hjem...forstår det så udmærket....tak for dine pæne ord...du bor så sandelig også et dejligt sted...tænker på at der sikkert er parker og grønne områder i Berlin...nicht war ?

Berliner brosten sagde ...

Jo, Berlin er da heldigvis en ret så grøn by - med en masse træer og små eller store grønne oaser her og der. Det er skønt. Men man har aldrig sådan fornemmelsen af vidde eller bredde eller...jeg ved ikke lige hvordan det kan beskrives. Der er altid en slags begrænsning på. Ikke som hvis man kigger ud over fx. Hornbæk enge...