torsdag den 11. februar 2010


Livet er sgu ikke for kort til rosenkål, siger jeg bare....
klistermærke fundet ved parkeringspladsen bagved kulturhuset i Randers....tjek selv hvad der skulle være bedre end rosenkål, hvis du gider......jeg er ude for at købe rosenkål...

18 kommentarer:

Anonym sagde ...

Så foretrækker jeg også rosenkål ;-)

Jan Dresler sagde ...

Aner ikke hvad det andet er og gider heller ikke checke det ud, men Rosenkål ???? BVADR (som de siger i "Radiserne").......Rosenkål og stegt lever er IKKE menneske-føde. :-)

Har altid syntes at Rosenkål er bittert - det er nok 40 år siden mindst at jeg sidt har spist det.

Og stegt lever. Jeg synes faktiskt det lugter/dufter dejligt, men jeg kan altså bare ikke spise det. Når jeg får det i munden og tygger, så vokser det bare - hele tiden. Mærkligt, ik' ?

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

tak Per....nu ved jeg ikke rigitg om du så kan lide rosenkål eller bare foretrækker det fremfor det, der gemmer sig bag adressen....jeg selv personligt er en stor nyder af rosenkål, som er en af mine favorit grøntsager.....og rosenkålssuppe med fløde er absolut i topklasse efter min smag...
men smag og behag er altid til diskussion og heldigvis for det...



Jan....helt i orden....jeg bliver så lige her nødt til at sige at steget lever synes jeg også ret godt om...husker en gang jeg lavede en hel stegt lever......rullet i hele, men knuste sorte peberkorn...og det var ret vellykket, synes jeg....
og egentlig ville jeg nok synes godt om stegt lever med rosenkål til...og så lige lidt flødesovs også....

men du er vist ikke alene med det med leveren og ifølge det lille skilt her...ej heller mht. rosenkålene.....

KirstenK sagde ...

Rosenkål er da mums, jeg elsker rosenkål, og jeg synes i øvrigt de der små minikål er noget så nuttede at se på, med hensyn til lever, så kan jeg godt spise det, men det er ikke min livret...

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Kirsten !

tak for din kommentar...mad er altid et omdiskuteret emne....kommer faktisk til at tænke på, da du lige nævner at rosenkål er nogel små minikål, at jeg måske skulle prøve at lave nogle makro-optagelser af overskårne rosenkål, for de er nemlig ret smukke...
Men jeg tror også at stegt lever eller lever i det hele taget måske har førerpladsen hvad angår "ikke kan lide mad"......jeg kan rigitg godt lide det...men faktisk så er det ved at være ret sjældent jeg spiser det, må jeg sige....som barn kan jeg huske at min mor altid sagde at indmad var rigtig sundt....og der tænker jeg måske i dag, at det jo også er der dyrene optager mange stoffer, sunde eller usunde....så om det gælder den med at indmad er sundt ved jeg faktisk ikke.....men jeg kan godt lide lever...så hvorfor jeg ikke lige får det købt, ved jeg ikke rigtigt...

Anne F sagde ...

Yes, kommer gerne til steget lever, men massere af bløde løg og rosenkål. Flødesovsen er en selvfølge.

Per sagde ...

Da jeg var yngre, havde jeg det ligesom Jan med rosenkål. Men tiden har forandret smagsløgene lidt, så nu spiser jeg gerne rosenkål. Stegt lever lavet på den lækre måde er bare mums...

Esther sagde ...

Stegt lever og rosenkål har jeg ikke spist, siden jeg SKULLE spise det som barn.

BVADR.

Det er ellers ikke fordi jeg ikke kan lide kål.

Jeg spiser gerne, hvid-, rød-, blom-, spids- og savoykål foruden broccoli og romanesco... med RODENKÅL? Nope, niks, nada.

Jeg har ikke en gang lyst til at smage det. Barndommens "traume" mht. rosenkål ligger vist dybt *G*

Esther sagde ...

Hovsa... Rodenkål er selvfølgelig roSenkål :)

Benny sagde ...

Så prøv lige honningkandiserede rosenkål! NAM!

http://aftensmad.blogspot.com/2007/11/kylling-i-karry-med-honningkandiseret.html

Kim sagde ...

Kan ikke huske hvornår jeg sidst har spist rosenkål, men hvis det var valget blev vinderen nok rosenkål.

Conny sagde ...

Min første tanke var ikke rosenkål,men billedet var smuk som maleri, med alle de skrab og risser der i billedet.
God weekend

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Anne F. !

jeg tror vi er på bølgelængde...

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Per !

jeg kan også huske ting fra barndommen, som jeg absolut afskyede...særligt kogte selleritern i suppper...et syntes jeg var væmmeligt at få ind i mundn...idag elsker jeg selleri...men dengang...( nu er det min tur) var BVADR......

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Esther!

ja det er surt med mad-barndoms-traumer....de kan være svære at ændre på...ja og så gør det jo heller ikke så meget, når du kan få alt det lækre der, som du nævner..."der er faktisk et liv..selvom man ikke kan lide rosenkål og stegt lever".....siger jeg lige med smil på læben....tænker over om der er noget jeg ikke ville sætte tænderne i...og kommer i tanke om "trøfler"...en vist meget delikat spise som engang fik foræret...og bare da jeg åbnede glasset eller var det en dåse...kan ikke helt huske det...emn det jeg husker er...at det lugtede å frygtelig grimt at jeg bare ikke overhovedet kunne finde på at smage på det....og den person som gav mig det, spurgte mig ud om ikke det var lækkert og jeg måtte sige det, som det var...men det var skrækkeligt...så det holder jeg mig fra...puha det var slemt.....

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Benny !

der ser superdejligt ud...det må jeg prøve...det kan jeg sagtens forestille mig smager rigtig godt.....honning og rosenkål lyder rigtig godt ....

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Kim !

ja det er måske heller ikke så svært et valg...medmindre man har traumer med rosenkål.....men det har du ikke kan jeg forstå.....ja man falder over mange sjove skilte og klæbemærker....lidt sjovt også med de der stempler foran huset I Kina....spøjst...

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Conny !

tak skal du have for din kommentar...ja egentligt et lidt sjovt billede med alle de ridser..jeg billedbehandlede det faktisk for at fjerne nogle reflekser for det var svært at læse, hvad der stod...

også god weekend til dig...det må jo så gælde den kommende weekend, for idag er det faktisk mandag...men weekender har vi altid brug for...