lørdag den 17. juli 2010

Hakkebøf med nyopgravede kartofler, bladbede/majroer i fløde samt dampede hestebønner....


Dejligt at få hjemmedyrkede friske kartofler fra haven...

...og skindet nærmest glidet af, bare jeg rører ved det...

salaten har vi dyrket imellem krydderurterne i krydderurtebedet...

efter en skylning i koldt vand blev det lagt i en dressing af youghurt og lidt sukker...

her ordnes hestebønnerne (også fra haven) , der ligger godt pakket ind i bælgenes bløde vat....
...og de sættes til skylning og majroer skrælles og bladbeden rengøres under vand og dryppes af...det er skønt bare at kunne gå i haven og hente grøntsagerne...

bøf steges...kødet har vi dog købt...
bladbeder og skiveskårne majroer svitses i lidt smør...
og fløde tilsættes ( nok lidt rigeligt ...)

hestebønnerne dampes... i en dampgryde, der sættes ovenpå gryden med kartofler...
dejligt med varm mad efter en ferie i telt uden køleskabs mulighed....

Ingen kommentarer: