tirsdag den 9. august 2011

Papirskåle...

forskellige typer


ved at færdiggøre høj skål med korn-motiv
Høsten af afgrøder fra haven præger mit  arbejde med haven for tiden...og høst er også motiv på en af mine papirskåle som jeg er ved at færdiggøre.....og kornet er motivet på den høje skål og jeg har brugt kornet mere abstrakt rundt om skålen men synes kornakset som en mere genkendelig form skal med...her har jeg lavet tre kornaks men mangler at lave en fjerde.....indtil videre er min plan at arbejde med sort-hvid...men nu må jeg se hvad det bliver til...ting kan ændre sig undervejs, er min erfaring.....

8 kommentarer:

Jan D. sagde ...

Igen - 3 dejlige skåle fra din ånd og hånd.

Hver for sig er de kanon, men burde næsten holdes samlet - de supplerer hinanden godt.

På de her 2 foto's er det lidt svært at se, men lader du indersiderne være hvide (hvis det er den farve) = samme farve som ydersiden (bortset fra den med pile-bladene) ??

Eller kunne det tænkes at mønstret ville fortsætte på indersiden ??

....eller måske bare en lille kontrastfarve ??

OK - mange spørgsmål til dig.....men her er så et, du kan stille til Orla: Sover han med skægget OVER eller UNDER dynen ?

Frøken Solhat sagde ...

........endnu et smukt værk fra din hånd......naturen vrimler med gode motiver - og ingen kan som du få øje på dem :0)

Lækkert, lækkert.......der er hængt til tørre til løgtærter, løgsuppe og løg i alt muligt andet kan jeg se......gud hvor ser det godt ud - fantastisk høst du skønne kvinde :0)

Knus Dorthe

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Jan !

tak for dine pæne ord om mine skåle...de skal ikke være hvide indeni..jeg forestiller mig at kornene i kornakset skal være hvide...og den med inspiration fra fossilet har jeg tænkt at mellemrummene skal være hvide...indersiden har jeg ikke helt planlagt endnu...men har forskellige overvejelser...

venligst Anita

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Dorthe...tak skal du have...ja der er mange motiver i naturen...
og det glæder mig at du kan se alle gode muligheder i min løghøst...løgtærte har jeg slet ikke tænkt på men vil da gøre det...vi spiser en del løg og det er fint med andre måder at bruge det på..og løg er virkelig en super grøntsag...og kan bruges på mange måder...rå, stegt, kogt og syltet og sikkert rigtig mange andre måder...jeg er vild med løgsuppe og løgtærte vil jeg helt sikkert kunne lide...
det har været en nydelse at høste løg....dog ikke hvidløg som ikke var nået at råbe hurra for men min mor har høstet fine hvidløg og jeg tror mine hvidløg var plantet i alt for stenet jord...så her til efteråret..oktober tror jeg, så vil jeg sætte hvidløg igen...bare et andet og mindre stenet sted...

Madame sagde ...

Hej Anita, sikke nogle dejlige motiver - naturen er fuld af inspiration!
Hvis man kigger godt på billederne, man tager i naturen, dukker der uendelig mange smukke mønstre op. I dag har jeg lige opdaget mønsteret på det, der holder et agern.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Madame....du har ret, der er simpelthen så mange mønstre i naturen..jeg erindrer egentlig osse at have kigget lidt på den der holder til agern....er det ikke sådan et tungeagtigt mønster...?

venligst Anita

Nicole Raisin Stern sagde ...

Hej Anita,

I like this new papirskåle of yours...

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hi Nicole...just popping up here on my danish blog is nice....hope I will soon continue working on them....thans for your visit...:O)