tirsdag den 29. november 2011

homemade bounty...

overskårne bounty...


små runde konfekt/m. honning og bounty


Bounty på vej....




















I sidste uge lavede vi lige lidt bounty, fordi vi havde set det på nettet....mange blogs viser, hvordan de laves og den som er udgangspunktet for disse her er fra Hos Anette 

De kan fryses og er hurtige at tø op igen og af en eller anden grund så ryger de hurtigt ... :O) ........man skal dog lige passe på ikke at spise for mange på én gang, for de fylder godt....vi lavede også nogle runde små bountykugler, der i modsætning til bounty indeholder honning fremfor kondenseret mælk og er blevet rullet i kokosmel efter de er glaseret med chokolade..kunne sagtens forestille mig at de ville smage superlækkert, hvis man brugte frisk-revet kokos fra en kokosnød.....
Vi brugte en del chokolade fordi vi rullede bounty barerne i den over-vandbad-smeltede chokolade og så går der meget chokolade til fordi det egentlig er ret tykt og lægger sig i et tykt lag....næste gang vil jeg prøve at pensle med en bagepensel....

10 kommentarer:

Madame sagde ...

Hej Anita, hvor ser det dog lækkert ud - lige noget for os her, der begge har en sød tand, men prøver at beherske os! Og det må vel høre til i den sundere ende af alt det usunde, man fristes af her op mod jul.

Annette sagde ...

Hej Anita,

Dejligt at se, at du har fået afprøvet opskriften på Bounty. De smager bare skønt, ikke ? :-)

Tak for linket til min hjemmeside :-)

Jan Dresler sagde ...

Suk......strictly forbidden....:-( . Men det er ligefør jeg kan smage, dufte, føle og fornemme sådan en (halv snes stykker) i mund og mave.....

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Madame...jeg ved ikke rigtig med den kondenserede mælk....tror faktisk den er ret fed og fyldt med sukker...
fandt lige et link her
http://blog.foodfan.dk/kondenseret-maelk-naesten-dessert-paa-daase/
og hvis ikke linket virker...så fortælles der at man også bruger det til at lave karameller af...det beskrives som mælk eller fløde indkogt med sukker til al vand er fordampet...men er godt og lækkert til søde ting...
men alt til sin tid....og jeg kan godt tåle det søde...jeg har tabt en del kilo ved havearbejde her i sommer...så en 56-57 kilo er min vægt for tiden....og passer fint til min størrelse som er 157 cm.....men for mange bounty kan nok rykke lidt ved det...men så må jeg i haven igen til foråret, hvad jeg også skal....så lidt vintersul skader vist ikke....sidste år røg der en del på sidebenene...

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Anette !

Dit billede var bare så indbyudende og lækkert så vi fandt bare din blog ved at gå efter billederne af de lækre bounty...
de er himmelse og jeg har en dåse kondenseret mælk stående hvis lysten kommer over mig til nye...og det gør det snart...tak for opskriften....og inspirationen..:O)

venlige tanker fra Anita

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Suk Jan....ja så er det ikke det du roder rundt på nettet efter, vil jeg tro....af den slags er der virkelig mange fristelser rundt på mange blogs...og vi ser en del tv om mad og det kan være helt uudholdeligt at se flere tv-udsendelser om mad, særligt om søndagen, hvor der er både River cottage, Annemad, og Nak og Æd...og selvom sulten er stillet så er der så meget lækkert og man kan let få lyst til lidt natmad...meget let...

venligst Anita

Conny sagde ...

Hvor se de lækkere ud.

Louise sagde ...

Mmm, hvor ser de bare lækre ud :)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Conny !

tak skal du have...husker stadig dine gode marcipanhorn ( tror jeg det var)....og dem nød jeg virkelig og havde også en del i fryseren til at tage op, når sulten efter den slags meldte sig....det kan være jeg skulle bage lidt af dem her i vinter...de er virkleig gode...jeg har stadig din opskrift i min mappe...

venligst Anita

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Louise...tak skal du have og tak for dit besøg og kommentar....

venligst Anita