lørdag den 7. januar 2012

Ved havet...

Jeg kom til at tænke på Chili Turell, da jeg var en tur ude ved havet forleden....fordi jeg er igang med at læse en bog hun har skrevet... " I livets strøm "...som er en meget personlig bog om hendes måde at tackle livet på efter Dan Turells død.....og havet betyder noget for hende, og det kom jeg til at tænke på mens jeg kiggede ud i horisonten...

15 kommentarer:

KirstenK sagde ...

Der er vel heller ikke noget der kan sætte tanker igang som havet...God nytår til dig!Lyder interessant den bog der...jeg føjer titlen til min læsestak!

tecknartina sagde ...

Önskar dig ett riktigt gott nytt kreativt och utvecklade år Anita,
Varm hälsning fr Tina på Hönö

Esther sagde ...

Smukt foto :)

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Kirsten...ja der er virkelig smukt ved havet og fredag tilbragte jeg der hele dagens lyse timer med medbragt mad, vi fiskede lidt og samlede lidt vilde bær...og nød solens gennemslag imodsætning til dagen i forvejen, der var trist og grå...og hvor banalt det end lyder...så elsker jeg solnedgange, særligt ude ved havet, hvor lyset skifter til de smukkeste pastelfarver og farver vandoverfalden en speciel turkisgrøn farve...som jeg af uransagelige grunde andet end jeg synes det er smukt...holder meget af...
Chili Turells bog er hjertegribende uden at være sentimental og den vil jeg også varmt anbefale...jeg selv var ifærd med at undersøge en anden bog på bibliotek.dk og så faldt jeg lige over den og undersøgte den nærmere og fandt den på en af mine mange biblioteksbesøg...jeg har tidligere læst et interview i en bog om mennesker og kreativitet, hvor hun var en af omkring ca. 25 som fortalte om hvordan de opfattede det at være kreativ og hvordan de forvaltede det...så her gjorde hun indtryk på mig...

venlig hilsen Anita

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Tina!

Rigtig mange tak for dine gode ønsker...og også en varm og glad tanke her fra mig..og lykkebringende ønske for det nye år til dig også..

:O) fra Anita

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Esther !

rigtig mange tak...glædelige og positive ønsker for det nye år herfra...både til dig og til din haveinteresse....

mange venlige tanker fra Anita

Kom så igang sagde ...

Rigtig flot billede, det er nok en bog man budte læse.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Conny!

jeg kan godt anbefale den...men læs den af lyst...jeg har nogen gange prøvet at læse bøger som jeg synes jeg burde læse, men ofte så går jeg i stå og får den ikke læst....men et godt bud er bogen af Chili Turell....efter min mening...men man kan jo aldrig helt vide om man kan lide en bog, før man får begyndt...har også ofte lånt bøger på biblioteket som jeg troede var noget men så alligevel ikke...

med venlige hilsener

Anita

Madame sagde ...

Hvor er det smukt at se dit billede, Anita. Jeg holder selv meget af at gå ture ved havet, her hvor vi bor, og gør det også her om vinteren. Tak fordi du fortæller om bogen - den er vist lige noget for mig.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Madame...tak for dit altid dejlige besøg her....ja bogen er god og god at få forstand af...og også en bog der rører hjertet...:O)

venligste tanker fra Anita

Anonym sagde ...

Smukt og livgivende billede

Anonym sagde ...

Smukt og livgivende billede

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Changeisapossibility...

mange tak skal du have....sjovt navn...changeisapossibility...men så rigtigt....

venlige tanker fra

Anita

www.sidsephos.dk sagde ...

Det er da virkelig en god ide, den vil jeg finde til at læse på. Har selv læst Hippie 1, som var en øjenåbner for mig., jeg begyndte at fatte meget, som jeg troede jeg ar alene om ikke at fatte.. hvis du forstår. (c:

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

Hej Sidse!

tak for besøget her...ja "Hippie 1" var god at læse og jeg kendte heller ikke alle de sammenhænge, som præsenteres i bogen....der skete mange ting i de år som jeg ikke har sat i sammenhæng egentlig....og bogen har også fået mig til at læse om andre dele fra den, mere indgående...bl.a.mere om exskolen indenfor kunsverdenen...og andre områder af det hippe liv i samfundet dengang...lidt sjovt at læse mere om perioden, som jo på en eller anden måde er en periode, jeg er vokset op lige efter, da jeg er født i 62...:O)