søndag den 12. januar 2014

nyt maleri igang....

Kontrasten mellem den røde og den grønne har jeg længe haft lyst til at arbejde med....

6 kommentarer:

Madame sagde ...

Hej Anita, hvor er det smukke billeder! Farverne går rent ind hos mig og også mønsteret. Er det samme billede, der har fået et lag maling ovenpå?

Ha' en rigtig god aften.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Madame....ja det nederste billede, hvor der er mest rødt...er udgangspunktet...så har jeg tegnet mønstret op med pastelkridt og arbejdet med at lægge grønt på samt begyndt med de hvide linjer, som ikke er helt færdige, da jeg tog fotoet her...men det nederste er altså det første og øverst, hvor jeg er nået til...
Så det er kun 1 maleri, der er i gang.....

ja og så osse en god aften/dag til dig..afhængig af hvornår du evt. ser min genkommentar...og lige et smil med på vejen..:O)

anita

Jan D. sagde ...

Som altid - spændende at se udviklingen og hvor du havner henne.

Hvor stort er det ?

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Jan...str. er 60x80 cm.... tak skal du have for kommentaren...:O)

venlige tanker fra Anita

sidse sagde ...

Jamen mine kommentarer forsvinder altså.. Det er en spændende kombination af farver du bruger indtil videre. Du er dejlig ren.. i farverne.

Anita Thomhave Simonsen sagde ...

hej Sidse....det er surt at de forsvinder....måske har mine osse gjort det...jeg har i hvert fald osse oplevet at komme tilbage til en blog hvor jeg troede jeg havde lagt en kommentar...det var ikke fordi jeg tvivlede på det du skrev....måske har jeg ikke formuleret mig godt nok, sorry ...jeg er ihvert fald glad for at du skriver her og osse at du gider selvom de skulle forsvinde ind imellem...tak for dine pæne ord om mit billede og brugen af farver....

gode tanker herfra

Anita