onsdag den 24. juli 2024

Udstilling med "KunsTigen" i Helligåndshuset i Randers aug. 24

 

Anita Thomhave Simonsen
Udstillingen kan ses sidst i august i dagene 28-31 aug. 

Vi afholder fernisering onsdag. d. 28. fra kl. 16-18 og holder åbent torsdag. d. 29 og fredag d. 30. fra kl. 10-16 samt lørdag d. 31. fra kl. 10-14.

Du/ I er selvfølgelig velkommen til at kigge ind og se, hvad vi har fået ud at året tema "vand".

Her ses et eksempel på et af mine bidrag til udstillingen. Jeg har valgt at udstille fotografier og  motivet er vanddråber.

De sidste par år har jeg taget billeder af dråber på ture rundt i naturen. 

Jeg har haft forskellige tilgange til emnet og jeg har bl.a. arbejdet med akvarel/gouache billeder, men det bliver fotografiet, som jeg vælger at vise.....

Thomas Lyster

Thomas Lyster viser bl.a. store træsnit som er inspireret af  og en kommentar til Nordic Waste.
Det er en del af en serie på 5 større træsnit.

Og temaet "vand" er på alle måder blevet en del af historien om Nordic Waste.



Thomas arbejder med maleri, skulptur, fotografi og særligt grafik. Her arbejder han både med raderinger, linoleumsnit og træsnit m.m.

Han går ofte meget eksperimenterende til værks og er i sit kunstneriske arbejde meget engageret og tro mod sig selv.

De store træsnit har Thomas trykt på gulvet og bl.a. brugt motorsav i sin udskæring af motivet.



Udtrykket er råt og ekspressivt. 

Anne-Marie Fink


Anne-Marie Fink  er som Thomas Lyster en meget alsidig kunstner og hun arbejder både med maleri, decoupage, smykker, installation, skulptur og har en særlig forkærlighed for keramikken.





Anne-Marie Fink har i sin tid som kunstner oftest haft relationer mellem mennesker som motiv i sine malerier, men arbejder også mere abstrakt og har også haft det ydre rum som motivkreds.




Under temaet "vand" udstiller Anne-Marie malerier, installationer samt keramik.

Her ses et af de mere abstrakte malerier.

Kirsten Fredslund Jæger


Kirsten Fredslund Jæger har malet siden 1997. Motiverne er ofte landskaber, de seneste med titlen abstrakte landskaber med et strejf af eventyr.

"Hvad kommer jeg af" var temaet på en fællesudstilling under overskriften "Forbindelser". Her arbejdede Kirsten med fornemmelser og indtryk af noget længselsfyldt, hvor udgangspunktet var det univers, hun færdedes i som barn og hvor især hendes farmors verden var en inspiration.

Kirsten har også arbejdet med det mere skulpturelle og brugt bronzestøbning i forbindelse med små æsker af håndlavet papir, hvor motivet har været eventyr.

Værkerne til "vand" består af små ikoner samt malerier, hvor udgangspunktet er betonmurernes overflader på bunkerne ved vestkysten.



Ingen kommentarer: