lørdag den 26. januar 2008

Anders Brinch på Randers Kunstmuseum....Oxygen Island...

I morgen vil jeg besøge Randers Kunstmuseum, hvor der bl.a. er gratis kaffe og en lille småkage om søndagene...ikke fordi det er den væsentligste grund til besøget...men jeg nævner det fordi det udsender et signal om at være velkommen....

Årsagen til besøget er udstillingen "Oxygen Island" af kunstneren Anders Brinch ( ikke Jes Brinch)......og udstillingens omtale og det viste billedmateriale lover godt...så jeg glæder mig til at se helheden...

Anders Brinch er en kunstner, der er uddannet fra Det Kongelige danske Kunstakademi i 2007 og i tidsskriftet Ud*tryk, Randers Kunstmuseums kvartalsvise Magasin om udstillinger m.m. giver museumsinspektør Lise Jeppesen en en grundig indføring i Anders Brinchs billedverden/tankegang og sætter det ind i en kunsthistorisk/billedmæssig og teoretisk kontekst........læs artiklen her.

Du kan også læse en anmeldelse i aarhus.nu

Anders Brinch har også udstillet hos Galleri Christoffer Egelund og i den forbindelse havde Kopenhagen.dk et interview med Anders Brinch og her kan du se flere billeder af hans værker.
Se flere kunstnere hos Galleri Egelund her

Anders Brinch er en kunstner på 34 år, så han er ikke helt ung, men har en del livserfaring med sig, hvilket kan fornemmes i en artikel i Information d. 11. april 2006, hvor han forholder sig til den trend, der er for tiden i kunstverdenen og som afgjort også er gældende for ham selv.......det at man som ung kunststuderende og måske særligt fra de etablerede akademier, bliver kontaktet, ja måske kan man bruge ordet headhuntet af gallerier og museer m.m. og meget hurtigt kommer ind i et kommercielt kredsløb.
Her har Anders Brinch gjort sig nogle tanker om fordele og ulemper.....læs her

Ingen kommentarer: