Mums! Som marcipanelsker er det da lige noget jeg skal prøve. Har været inde og kigge opskriften. De ser godt nok lækre ud...Det kunne jeg godt lige bruge sammen med en kop kaffe idag, men vejret er så åndssvagt at jeg vist ikke kommer mere ud af hytten idag...og marcipan har vi ikke lige på lager, desværre.
Jeg fik først lavet dem efter at marcipanen havde ligget i køleskabet et godt stykke tid....men jeg vil nyde en eller to til en kop kaffe her i aften...vejret er nemlig heller ikke til udendørs gøremål her og hunden er luftet...så det bliver hjemlig hygge med stearinlys, marcipanhorn, kaffe og en lun og tør hund ved ens side i sofaen.....november er sådan rigtig efter-efterårsagtig...ingen smukke blade på træerne mere, mest sorte nøgne grene og oftest et surt regnvejr....( ja okey undtaget de dage, hvor det ikke lige er sådan....)......måske er det bare sådan i november at det ligesom er indledningsmåneden til den mørke tid og man bare ved at der er lang tid til det bliver forår igen..... Men egentlig er der kun 3 ½ mdr. til foråret starter og allerede i december vender alt det der med lyset og dagene bliver længere...selvom det går langsomt fremad....så faktisk er det kun lige en 3 måneder til....men jeg synes nu egentlig jeg skal tage mig lidt sammen til at se på fakta for jeg synes også det er surt, at det bliver så tidligt mørkt...savner de lange lyse aftener til gåture med hunden og aktiviteter udendørs....så jeg længes lidt allerede.....mod foråret...
Her plejer jeg altid at sige, når noget bliver bagt lidt for meget, at det er "Camilla Plum style", men jeg synes nu ikke de ser for mørke ud...de ser bare lækre ud
Hej Conny... jeg tog også billeder af de lyseste forrest i billedet...der var dog en enklet jeg måtte smide ud...men nu ved jeg at i min ovn ( og ovne er jo forskellige) der skal de nok kun lige have 10 min højst.....men det kommer selvfølgelig også an på hvor store de er....
Hej Kirsten !
så må de være lidt Camilla Plum style....har dog ikke tænkt på at hendes kager eller brød er for mørkt....men de her blev bagt lige til øllet og lidt over og en enklet helt langt over....de er spist nu og var supergoe´ .....har stadig marcipan i køleskabet....
Hej Conny... jeg tog også billeder af de lyseste forrest i billedet...der var dog en enklet jeg måtte smide ud...men nu ved jeg at i min ovn ( og ovne er jo forskellige) der skal de nok kun lige have 10 min højst.....men det kommer selvfølgelig også an på hvor store de er....
Hej Kirsten !
så må de være lidt Camilla Plum style....har dog ikke tænkt på at hendes kager eller brød er for mørkt....men de her blev bagt lige til øllet og lidt over og en enklet helt langt over....de er spist nu og var supergoe´ .....har stadig marcipan i køleskabet....
6 kommentarer:
Mums! Som marcipanelsker er det da lige noget jeg skal prøve. Har været inde og kigge opskriften. De ser godt nok lækre ud...Det kunne jeg godt lige bruge sammen med en kop kaffe idag, men vejret er så åndssvagt at jeg vist ikke kommer mere ud af hytten idag...og marcipan har vi ikke lige på lager, desværre.
Hej Gitte !
Jeg fik først lavet dem efter at marcipanen havde ligget i køleskabet et godt stykke tid....men jeg vil nyde en eller to til en kop kaffe her i aften...vejret er nemlig heller ikke til udendørs gøremål her og hunden er luftet...så det bliver hjemlig hygge med stearinlys, marcipanhorn, kaffe og en lun og tør hund ved ens side i sofaen.....november er sådan rigtig efter-efterårsagtig...ingen smukke blade på træerne mere, mest sorte nøgne grene og oftest et surt regnvejr....( ja okey undtaget de dage, hvor det ikke lige er sådan....)......måske er det bare sådan i november at det ligesom er indledningsmåneden til den mørke tid og man bare ved at der er lang tid til det bliver forår igen.....
Men egentlig er der kun 3 ½ mdr. til foråret starter og allerede i december vender alt det der med lyset og dagene bliver længere...selvom det går langsomt fremad....så faktisk er det kun lige en 3 måneder til....men jeg synes nu egentlig jeg skal tage mig lidt sammen til at se på fakta for jeg synes også det er surt, at det bliver så tidligt mørkt...savner de lange lyse aftener til gåture med hunden og aktiviteter udendørs....så jeg længes lidt allerede.....mod foråret...
Hej Anita.
De ser da fine ud,de har nemt ved, at blive lidt for mørke, men det synes jeg nu ikke dine er.
Her plejer jeg altid at sige, når noget bliver bagt lidt for meget, at det er "Camilla Plum style", men jeg synes nu ikke de ser for mørke ud...de ser bare lækre ud
Hej Conny...
jeg tog også billeder af de lyseste forrest i billedet...der var dog en enklet jeg måtte smide ud...men nu ved jeg at i min ovn ( og ovne er jo forskellige) der skal de nok kun lige have 10 min højst.....men det kommer selvfølgelig også an på hvor store de er....
Hej Kirsten !
så må de være lidt Camilla Plum style....har dog ikke tænkt på at hendes kager eller brød er for mørkt....men de her blev bagt lige til øllet og lidt over og en enklet helt langt over....de er spist nu og var supergoe´ .....har stadig marcipan i køleskabet....
Hej Conny...
jeg tog også billeder af de lyseste forrest i billedet...der var dog en enklet jeg måtte smide ud...men nu ved jeg at i min ovn ( og ovne er jo forskellige) der skal de nok kun lige have 10 min højst.....men det kommer selvfølgelig også an på hvor store de er....
Hej Kirsten !
så må de være lidt Camilla Plum style....har dog ikke tænkt på at hendes kager eller brød er for mørkt....men de her blev bagt lige til øllet og lidt over og en enklet helt langt over....de er spist nu og var supergoe´ .....har stadig marcipan i køleskabet....
Send en kommentar