søndag den 28. november 2010
Trefarvet brød...
Dagens hjemmebagte brød består af tre forskellige slags dej, flettet sammen til et stort brød......og det virkede fint.....der er hvede i alle tre slags dej.... den første er ren hvede, næste har gulerod i og den sidste har rugmel i....og alle tre slags dej blev fint bagt ved samme temperatur i samme tid jo....
Det var lige et eksperiment sådan for sjov...men det fungerede fint.....
Måske kunne man forme et hjerte af det mørek dej i midten og så ren hvede rundt om...det ville være fint, hvis hjerteformen kunne fungere...og sødt til en passende lejlighed som kuvertbrød...
det må blive et nyt eksperiment....
Etiketter:
Anita Thomhave Simonsen,
bagning,
brød,
eksperiment,
Mad
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
4 kommentarer:
mums siger jeg bare....og hvilken fantastisk god ide Anita. Den ide tager jeg lige med mig :0)
hej Dorthe...jamen det glæder mig...det smager også godt og sjovt med forskellig smag i munden pludselig...
Hvad du dog ikke finder på :-D
Hej Per ! tjaa...noget skal tiden jo gå med.....:O).....men der er altid tid til lidt fotografering...det skal der være....
Send en kommentar