de første rabarber |
de første radiser, spinat, purløg og timian |
kartoffelmad med purløg og radiser og en rest rabarberkompot |
Det er skønt at radiserne fra drivhuset nu kan spises..og spinaten også....spinatbladene er ikke ret store for det var i forbindelse med en udtynding at jeg fik det første spinat ind til køkkenet...og det blev brugt til en flødestuvet ret med blomkål og spinat og de tre kviste timian blev lige kogt med og gav en skøn smag uden at det fyldte for meget i forhold til spinaten....det tager selvfølgelig lige lidt tid at rense helt for jord ved at skylle det....
Dagen efter fik jeg så kartoffelmadder med purløg og radis.....og jeg kan bedst lide det med kogte kartofler men bagte hasselbackkartofler var hvad vi havde fået, så det blev det...
og med det vejr det blev sidste weekend trods masser af blæst op til...så er der godt gang i de planter som er ude i forvejen....mest krydderurter, rabarber, jordskok, hvidløg...men vores afgrøder i drivhuset vokser også godt...her har vi tidlige kartofler, lidt salat, nogle kålplanter, og radiser, pluksalat, spinat og forårsløg...og bakker med porrer til udplantning senere......
i weekenden fik vi også lagt løg og kartofler har vi lagt under plast udenfor forrige weekend....og så har vi plantet 29 frugtbuske af hindbær, røde ribs og grønne stikkelsbær....som var på tilbud i Netto...20 kr. stykket.....
2 kommentarer:
I dag har jeg fået den første æggemad med purløg,men purløggene har nu været klar i flere dage,mine rabarber er ikke store nok endnu.
hej Conny...ja en æggemad er virkelig også lækkert...og med purløg...det vil jeg tage mig i morgen, tror jeg....mine purløg har også været klar længe....for de står bare ude...det gør dine måske også ?....:O)
Håber det går okey med din mand...
venlig hilsen Anita
Send en kommentar